מאפיית הבחירה הטבעית

עלינו

מי אנחנו

מאז 1987, אנו מחדשים מסורת אפייה עתיקת יומין של מאפים מעשה יד אוהבת, המורכבים מחומרי גלם איכותיים ונאפים בתנורי אבן, בשיטות אפייה מסורתיות ומדויקות. אנו מחדשים מסורת וגם יוצרים אותה, בהיותנו אבן שואבת ללקוחותינו הנאמנים, שוחרי הבריאות והטעם בעולם בו הולך וגובר החיפוש אחר חן וטעם אמיתיים.

לחם כוסמין כפרי עם זיתים שלם
לחמי שיפון רוסי עם קימל
חלה קטנה של שיפון וכוסמין לפני אפייה
אופה במאפייה מכין בצק ללחם
תמונה של אופה מכין מבצק צורה של חלות וחלות לפני אפייה
אופה מזליף שוקולד לסופגנייה במאפייה

המיקום שלנו

המאפייה, ששכנה עד לפני כמה שנים ברחוב יפו, עברה למשכן מרווח יותר ברחוב אגריפס פינת רחוב שילה, מול שוק מחנה יהודה. המרחב שלו מאפשר לנו כיום לייצר מגוון גדול וססגוני יותר של לחמים, פיתות, כיסנים, עוגות, עוגיות ומיני מתיקה. מחוץ למאפייה פינת ישיבה מתוקה הצופה לרחוב הירושלמי מלא החיים.

עלינו

ההקפדה על איכות ועושר חומרי הגלם, על שימוש במרכיבים בריאים, על מתכונים איכותיים ומאוזנים, על עבודת היד האוהבת, על אווירה חמה ומשפחתית, על כשרות מהודרת, על שירות מלא שמחה ועל קשר אישי וישיר עם הלקוחות – כל אלו מייצרים את המאפה המושלם, יחד עם חוויית קנייה ירושלמית של פעם.

עם המודעות הגוברת לבריאות הגוף ולשמירה על האיזון הנכון ועם החיפוש הגובר אחר אוכל אותנטי, עשיר ומלא טעם, קהל לקוחותינו הולך ומתרחב והופך צבעוני יותר, מכל הגילים, הסגנונות והמגזרים.

חלה מתוקה לאחר האפייה
Scroll to Top